Facebook Instagram

Beoordelingen van Nam Kee Amsterdam

Recente recensies van Nam Kee Amsterdam

4 sterren na 174 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten werd snel bezorgd en was heerlijk

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best prijzig voor wat je krijgt. Wel lekker. Jammer dat als je een gerecht besteld met groenten en kip er voor meer dan 50% tahoe en ei in zit. Dat zijn toch geen groenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als vanouds goed - ben al decennia klant. Had alleen ipv rijst wel bami besteld bij mijn gerecht en daar ook extra voor betaald.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed inclusief extra gembersaus !

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ON the website Spare ribs are listed, but most of the times I get I call back that they are not available

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas teleurgesteld. Grote naam en ik had daardoor een grote verwachting. Het vleesgerecht - tja siew - dat ik had was niet smaakvol en er zat geen saus bij (juist een groot compenent in de smaakbeleving), maar was wel heel zout en had een beetje een vreemde bite. Tevens had het vlees allerlei witte (vet?)randen, wat ik nog niet eerder op die manier had gezien. Het bijgerecht, een bami in mijn geval, leek meer een soort mihoen en had smaak nog kraak. De zeer snelle levering verrastte mij, maar ik ben bang uiteindelijk op een negatieve manier. Mijn gevoel is dat ik veel, maar dan ook veel te veel betaald heb voor wat ik kreeg. Erg zonde van het geld. De belofte van ‘Authentieke Cantonese keuken sinds 1981’ kwam bij mij totaal niet tot zijn recht...

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eend was dit keer niet zo krokant en lekker en de bami had veel zout. Het was niet geweldig maar oke.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was beter,vlees is droog . Nasi is rijst met eieren, waar is de rest?

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het was heerlijk

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch allemaal tikkeltje minder dan in het restaurant zelf. Kwaliteit, hoeveelheid valt tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Die Peking eend (filet) smaakt echt nergens beter, echt waar.. !!!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is af en aan met deze tent. Vandaag was het goed! Heerlijk gegeten. Bedankt. Benieuwd naar de volgende keer.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas doodziek na het eten van het bestelde gerecht Nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na exact drie uur wachten en 4 telefoontjes later kwam mijn bestelling volledig koud aan. Ik woon op 1 km van het Heinekenplein, dus zelfs lopend had ik de bezorging in 10% van de tijd kunnen doen. Ik had inmiddels al wat anders gegeten, wel betaalde ik het volledige bedrag en werd ik niet gebeld door de "manager", zoals wel beloofd werd.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk Bezorger onvriendelijk

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben weer heel blij met Nam Khee! :-) Die Peking eend is geweldig, smaakt nergens beter dan hier!!!

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt te duur voor de hoeveelheid en de kwaliteit..Drie eend pannenkoekjes voor 6,-?? Een bakje met drie verschillende soorten vlees voor 12,50? Hier bestellen we niet meer.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 identieke gerechten, kwaliteit hoog, inhoud verschide enorm qua ingrediënten.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mij was gezegd dat het eten er met een half uur wel zou zijn. dat werd 55 minuten. ik stond al met de telefoon in de hand om te zeggen dat het niet meer hoefde, toen er aangebeld werd. de groente was hard en taai; is altijd beter geweest. van de hofan, die ook te hard was en bovendien te zout, was er teveel in vergelijking met het vlees en de groente. ben jaren klant geweest bij jullie, maar voorlopig maar even niet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 16:55 een bestelling geplaatst met als bezorgtijd 18:15. De bezorging vond pas rond 18:45 uur plaats. Het eten was koud en de portie van 3 soorten vlees was best weinig. Na een kwartier wachten belde ik om te informeren waar het eten bleef. Kreeg doodleuk te horen dat het onderweg was, geen verontschuldiging of wat dan ook. Behoorlijk klantonvriendelijk, heel jammer 😟☹️

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nam Kee.... altijd goed!!!!!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb eten besteld. ( pekingeend, babipanggang. En wangton soep. Vond het echt weinig dan normaal. Maar.. Daar tegenover staat.. Het was Fantastisch lekker. Overheerlijk en vers. Alsof het special voor mij bereid was. Dankjewel. Ik blijf klant bij jullie. ( bezorgen was ook prima) .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De koe loe kai was onwijs taai en totaal niet te vergelijken met het kipfilet met ananas gerecht dat onwijs lekker was. Vond dit gewoon disrespect naar de kip. Ik zou dit recept van je menukaart halen. Ps de kleine bakjes nasi mogen vanmij ook best tot de rand gevuld worden voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, warm en zeer goede kwaliteit !

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die eend van Nam Kee is echt de beste die er is in Amsterdam! Precies aangepast naar mijn wensen (filet) en perfect op smaak. Benzorgijg duurde wat lang maar verder dik en dik tevreden!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer punctuele bezorging. Het was weer voortreffelijk eten!

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde, zowel kwaliteit als bezorging. Ik heb ook niet anders verwacht. Groeten / Els

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 3 soorten vlees besteld met mihoen en tomatensoep. Het eten was niet vers, de mihoen was niet op smaak gebracht. Het vlees was vet en de buikspek was niet knapperig en het was ook niet erg warm meer. Niet de kwaliteit die ik gewend was van Nam Kee. Het smaakte alsof het van twee dagen geleden was. Op deze manier wil ik nooit meer bij jullie bestellen.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food is excellent, however delivery took unexpectedly long. I had ordered (by mistake) for ASAP, called to request "by 7pm" and they informed me the order was already at the kitchen but would probably not arrive before 6:30 / 6:45. In fact it finally arrived at 7:25

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Veel en lekker

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde 1u en 15min ("zo spoedig mogelijk" gekozen) en de bestelling was niet compleet. De bezorger vertelde ons met het restaurant te bellen (service?), waar we te horen kregen dat het druk was en dat ze het later kwamen brengen. Twee uur later werd een en ander bezorgd, overigens het verkeerde... De bestelde gerechten kwamen in erg kleine porties en de kwaliteit was een stuk minder dan we van Nam Kee gewend zijn!! Allemaal niet vies, maar niet heel erg fantastisch. Note to myself: niet meer bestellen bij Nam Lee, maar alleen in het restaurant Nieuwmarkt eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was, zoals gewoonlijk, goed. Er zat helaas géén gratis blikje cola bij, zoals beloofd!

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gestoomde kip besteld. Was meer bot dan vlees helaas. Wel extra gembersaus gekregen. Dat was fijn. Eten werd pas 1,5 uur later bezorgd.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten arriveerde na anderhalf (!) uur en de gerechten waren ook niet bepaald warm te noemen.

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, heel snel bezorgd.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is in orde, de bezorger was echter 30 minuten te laat, waardoor de gerechten niet meer warm waren. Maar goed dat wij een magnetron hebben...

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten, jammer dat de 'gratis' fris er niet bij zat

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer matig, prijs-kwaliteit verhouding is minder. Porties waren erg klein vergeleken met concurrenten.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vind ik altijd heel lekker, ik bestel het vaak!! Maar deze keer was het koud en ik kreeg een bier in plaats van een 7up. Even een keertje jammer.

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nam Kee, altijd lekker, beetje prijzig als je het laat bezorgen door minimum bedrag + bezorgdsten.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Goede kwaliteit

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste en laatste keer. Bestelling zonder bericht 30 minuten te laat (ondanks tijdige bestelling eerder op de dag). Bestelling incompleet, gratis beloofde drankje ontbrak. Vond het ook niet lekker, maar dat is een kwestie van smaak..

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als altijd top! Op vrijdag druk blijkbaar; duurde lang.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd, alleen jammer dat het bakje van het hoofdgerecht maar voor de helft gevuld was.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was dit voor het eerst een extreem slechte ervaring met Nam Kee. De Peking eend bestond vooral uit vel en bot en de kip met zwarte bonen saus was al in de bak met de witte rijst gedaan waardoor de rijst één kleffe boel was geworden. Echt zonde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten regelmatig met veel plezier bij Nam Kee op de Geldersekade. Helaas bezorgen ze niet in mijn postcode gebied dus haal ik het dan meestal op. Inmiddels heeft Nam Kee een nieuwe bestelsite. Het grote probleem is wel dat we voor niks naar de Geldersekade waren gereden. De bestelsite wordt alleen door Nam Kee op het Marie Heinekenplein 'bemand'. BIZAR!! Helemaal de stad door om daar ons eten te halen. Gelukkig waren de gerechten van dezelfde kwaliteit als we gewend zijn in het Centrum. Nam Kee, dit moet echt duidelijker gecommuniceerd worden via de site in het bestelmenu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind deze vestiging beduidend slechter dan de nieuwmarkt..... Het eten was flauw en de koe lo kai onder de maat.... Ik heb er spijt van besteld te hebben

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je meerder gerechten besteld krijg je overal rijst of 1 van de andere keuzes bij. Waarom geven jullie niet als mogelijkheid aan de klant om zelf te kiezen hoeveel rijst hij wil. Nu hebben we gisteren weer bijna 3 bakken rijst moeten weggooien.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus was niet goed ingepakt waar door de bestelling doorweekt was. Geroosterd varkensvlees was niet krokant daar door. Spar-ribs waar iets te tai. Een volgen de keer beter graag.vgt G.A Hewitt.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevulde forel was lekker en goed van smaak. Ook de saus daarbij. Ho fan met beef, krokant gebakken bami met kip waren niet lekker. Daar zat weinig smaak aan.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered through application. 15 minutes later go a call - my main dish was not available. So unfortunately I had to pick something else, even though it was not equivalent to my initial order. It was not possible to easily cancel the order and get my money back either. After we agreed on the order it took one hour to get the food delivered and neither in application or anywhere else there was not clear indication on when its going to be ready and even if my order is accepted. Conclusion: 1. I didn't get what I wanted 2. I didn't get the order in time at all 3. There is no communication on what is going on with the order. 4. And the worst thing _ I was charged 3 euros for late delivery of what I didn't order. very unlikely to use this service again and definitely would advice otherwise to my friends.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top!

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It always takes an hour or more to deliver. The quality is poor as well as the taste. It is never the same as when you eat it in the restaurant evethough it comes from the same kitchen. We ordered a bami pangang and was nothing like that. It was just a kind of pork with soja sauce. Awful awful awful. So dissappointed!!

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lauw, terwijl ik om de hoek woon. Maar vooral ook niet lekker. Van vet druipende loempia's en matige Peking eend.

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was al afgekoeld en terg troebel en de smaak niet zo als ik bij NAM KEE gewend ben. Verder heb ik niet bewust 3 maal loempia besteld ! Waarschijnlijk nog onhandig met de bestelmethode.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima allemaal. Bezorging was te vroeg, ik had gevraag 19.30 en niet ze snel mogelijk, maar toch was de bezorger er al voor 19.00 uur. Dat was geen probleem

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb ook nog gebeld gister naar nam kee, dat ik heb besteld en betaald voor een wonton soup maar ik heb het niet gekregen.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima en puur. Had iets meer extra's door de mihoen gemogen, als ei of fijngesneden groente. Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten uitstekend. Voor de bezorging heb ik geen woorden. 0 sterren, de laatste kreeg ik niet weg. Bezorger schold me uit zonder enige reden.

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging snel en goed

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was laat, eten was steenkoud, soepbskje was lek.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was er met 18 min! Dat heb ik nog nooit meegemaakt bij Nam Kee en kon dan ook m'n ogen niet geloven dat het er zo snel was. Bestelling zoals altijd perfect in orde. Maar na een paar happen was het gedaan met de vreugde... Wat is er gebeurd? Andere kok? Andere keuken? Het eten smaakte totaal anders dan normaal. Die van mij smaakte zelfs zeepachtig. Nog voor dat ik er wat van zei, zei mijn vriend precies hetzelfde dat het anders smaakt. Balen, want normaal geniet ik ernorm van jullie eten en is de kwaliteit altijd constant. Wat is er gebeurd Nam Kee?

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden nam kee altijd 1 van de lekkerste restaurants, maar helaas zijn we echt teleurgesteld. Wij hadden gister 2 gerechten besteld, de inhoud van de bakjes vielen enorm tegen, normaal gesproken krijg je altijd veel. Ook was de smaak niet lekker zoals we gewend zijn en proefde het niet vers. De saus die bij het gerecht hoorde zat er niet bij. En de bezorger was ook ruim 20 minuten te laat. Wij gaan helaas niet meer online bestellen bij nam kee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer goed, maar ik kreeg het blikje frisdrank er niet bij! :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorgtijd, aardige bezorger. Erg goed gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absurd snel

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hetgeen ik had besteld was niet aanwezig, toen iets anders gekregen wat in principe kan gebeuren, maar helaas was dit koud bij aankomst. Ook de nasi was niet te eten, enorm droog, hierbij was het bord van mijn partner ook gewoon niet goed, om het nog even af te maken is het verkeerde drinken meegeleverd. Jammer want normaal ben ik zeer tevreden.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nam kee eten... Altijd goed... Veel... En snel!!!!!

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spek was hard en taai net als de eend. Eend zat iets onverteerbaars omheen, plakband ofzo. Mond vol plastic, letterlijk en figuurlijk. Rokerige rijst. Dit Is niet hoe het niet moet.

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud toen het arriveerde. De nasi was droog. Jammer, maar het viel qua prijs/kwaliteit nogal tegen

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Eten was onder de maat. Zag er niet lekker uit. Was niet lekker. Te vette soep en vlees niet geroosterd

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de "krokante"bami niet krokant was., omdat alles in 1 bak was gedaan! Waarom niet apart in 2 bakjes!! De rest van de bestelling was heel goed. Bezorging 1kwartier te laat.

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!!!!!!

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk. De kwaliteit die ik van Nam Kee gewend ben. Of je nu in het restaurant eet, haalt of laat bezorgen.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zulke slechte chinees gegeten. De babi pangang met spek was echt niet lekker en ook de Peking eend was niet wat we er van verwacht hadden. Wij eten veel vaker Chinees maar dit is echt ongehoord. We hebben eigenlijk alleen de nasi en de mihoen met saus gegeten en de rest is de prullenbak in gegaan. €50,- door de goot gespoeld. Ons aanraden: Nooit hier bestellen! Enige echte lekkere Chinees is in Oost bij Fook Sing, alleen af te halen!

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd de beste van Amsterdam.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakeloos en veel te vet. Bezorging was opzich prima. Eten was lauw.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd perfect.Alleen niet helemaal wat ik had besteld Combinatie Gegrilde Vleesgerechten 2X Babi Pangang 1 xTja Siew en kreeg 1x. Babi Pangang Spek, 2x Tja Sier!! Maar nog steeds de lekkerste en beste van Amsterdam????????

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde heel lang, was lauw en niet erg lekker - viel dus enorm tegen ! Vet vlees, niet krokant

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eend was niet volledig geplukt, hoort niet zo denk ik want normaal gesproken ben ik verder altijd tevreden

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had geen wisselgeld bij zich, daarom heb ik nog Euro 1,65 tegoed. De bezorger wist dat ik met Euro 50,- zou betalen en had kennelijk express geen wisselgeld bij zich, zodat hij dan het wisselgeld kon incasseren. Het bestelformulier vermeldde duidelijk dat wij met Euro 50,- zouden betalen en dat er dus wisselgeld nodig was. Graag de bezorger vragen om alsnog de Euro 1,65 te komen bezorgen, SLECHTE ZAAK!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pekingeend met Cimese champions was prima, gebakken mie ook, maar de 'kip met krokante mie en groenten' bleek smakeloze stukken bleke kipfilet op slappe mie met een paar sliertjes pak soi. Dat hebben we dus maar niet opgegeten.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals gebruikelijk. Favoriet

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had geroosterde Peking eend, soya kip, gestoomde kip. Mihoen. De gestoomde kip was niet lekker. De saus voor erbij was zo zout die kon ik niet eten. Over het geheel.... Nam Kee heeft betere tijden gekend. Jammer.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eten was koud en wij vonden de spare ribs niet bijzonder. Peking duck was lekker maar de huid mag wat ons betreft knapperiger zijn. Bezorging was snel en keurig.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde een paar jaar geleden regelmatig bij nam kee, toen was alles nog goed in orde maar heb nu 3 keer in t afgelopen jaar nog geprobeerd maar keer op keer was t eten slecht. Het leek wel alsof het eten oud was, beetje zurig. Dit was echt de laatste keer dat ik hier besteld heb. Dit doet de naam nam kee geen eer aan! Zeedijk is veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeerlijk!!

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kregen van de zes bestellingen drie verkeerde. Vervolgens gebeld en ze bleven maar volhouden dat ik het bij het foute eind had. Ga ik niet meer bij bestellen

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nam Kee is fantastisch!!! Heerlijk!!!!! Alles!!!! Supersnelle bezorging!!!! Goeie service!!!!! Dank je wel Nam Kee dat je bij mij in de buurt zit...

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de wantansoep en gebakken wantan blijkt garnaal te zitten, terwijl op de menukaart staat dat dit varkensvlees is. ik ben allergisch voor garnaal en hier dus niet blij mee. Ook is de tomatensoep gewoon aangelengde zoetzuresaus. Eerste bestelling was prima, maar dit leek gewoon helemaal nergens op. bestelling werd ook 3 kwartier te laat bezorgd.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals "altijd"... wéér heerlijk gegeten!

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meest heerlijke garnalen toast ever !! Peking eend met gebakken rijst was ook zo goed. Dank je!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld, een uur gewacht op mijn eten. Ik heb namkee gebeld. Eerst zeiden ze dat ik niet thuis was en later zeiden ze dat ze de weg niet door kunnen. Ze hebben mij eerst een uur laten wachten. nadat ik ze had gebeld hebben ze mijn bestelling geannuleerd. Slechte service.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia's , Peking duck pannenkoekjes en soep waren wel lekker, broccoli met nasi was erg simpel en duur betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!!!!!

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal hartstikke heerlijk

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen bij Nam Kee is heel aangenaam. Nette en correcte afhandeling. Een echte aanrader.

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo snel bezorgd.... alles weer heerlijk... En nog hartstikke bedankt voor de zwarte sambal!!!!

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spek babi pangang was veelste vet. Vlees was nergens te bekennen. Het was gewoon 1 vette hap. Jammer

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meer dan anderhalf uur op mijn eten moeten wachten geen sorry voor het wachten en niks tijdens me telefoontje waar het bleef hele slechte service qua bezorging

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een dag te vroeg ,very fast food

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer goed de koerier was heel aardig, ik bood hem nog wat drinken aan, maar hij zei " nee dank u wel ik moet de bestellingen snel brengen " wat een harde werker zeg !

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima bestelling ook , jammer dat er geen kang kong en kai laan was dit gebeurt wel vaak

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit zoals ik het altijd al gewend ben van nam kee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

groentegerecht was wat karig. Verder goed in orde. Fijn dat je standaard veel sambal krijgt.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snelle bezorging!

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was, zoals altijd, lekker. Jammer alleen dat er bij beide porties eten bami zat i.p.v. één met bami en één met nasi, maar geen probleem van gemaakt. Ook zat er geen sambal bij, maar hadden gelukkig nog wat sambal van de vorige bestelling bewaard.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dachten dat het van hetzelfde niveau als de zeedijk was maar niet te vergelijken.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinese Restaurant van Amsterdam ,heerlijk !

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur moeten wachten en alles was lauw. Nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er binnen een half uur op vrijdagavond! Zoals altijd erg lekker, behalve De inktvis met groenten was flauw en zonder smaak. Verder hadden we krokante bami met varken ( must try ) en Chinese champignons met groente en tahoe.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer super lekker! Daarnaast was het ook snel bezorgd!

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs, kwaliteit en hoeveelheid is niet in verhouding, een beetje aan de dure kant voor wat je krijgt. Soms zijn de bakken maar voor de helft gevuld. En het eten is afgekoeld wanneer het bezorgd is. Beetje jammer, want als je ter plekke eet is het in verhouding een stuk beter!

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent as usual plus very fast service

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd "heerlijk gegeten."

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur bij me thuis. Crispy pork,tender chicken en smokey ho-fan. Perfect!

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, super bezorging

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 50,- besteld en dan nog bezorgkosten rekenen....kan echt niet. Eten van nam kee verder uitstekend!

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maar rijst een beetje koud

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk "heerlijk" en lekker veel sambal erbij. :-)

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shit is spang gewoon bestellen niet nadenken :)

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna 1,5u duurde de levering (het regende). eten was wat koud maar smaakte verder goed.

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was very cold when it was arrived. It got bad smell as well. I think I wouldn't order anything from namkee any more in the future.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en ruim 1 uur en driekwartier later bezorgd.... droge rijst niet helemaal gaar, droge kauwgum textuur spare ribjes. Geen saus bij babi & eend combi over het geheel inferieur aan wat je in het restaurant kunt krijgen, nooit meer!

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus lag in het zakje inplaats van in de beker. Ee zat geen saus bij de babi pangang. Rijst was niet gaar. SiSi in plaats van cocacola. Ik ben voor de zoveelste keer zeer teleurgesteld.

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We were generally happy, until today - the delivery took 2 hours, food was slightly warm, almost cold. Sad

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kwam aan en de bestelling kon al niet gevonden worden. Niemand kon normaal Nederlands en de communicatie was erg slecht. Eenmaal thuis aangekomen was het eten koud en het smaakte naar niks. En dan 14 euro moeten betalen voor een bak witte rijst en een bakje bleekselderij, belachelijk. Geen aanrader!

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pekingeend en sesamtoast waren zoals altijd fantastisch. Het duurde alleen wel een beetje lang voor een maandagavond ????

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben dol op het eten van Nam Kee alleen duurde het ruim 1,5 uur voordat de bestelling er was en toen was het koud en verpieterd. Ligt dus niet aan het eten maar wel aan de bezorging. Waarvoor ik ook nog eens betaald heb! Ik denk dat Nam Kee eens moet kijken naar een andere bezorgdienst.

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgen duurde 1,5 uur..........

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is de ene keer beter dan de andere, maar vandaag super, vooral de tong

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 kwartier te vroeg bezorgd, sambal ontbrak en niet gereageerd op email met klacht hierover. Voor een ideal betaling moeten betalen is hoogst ongebruikelijk.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, met name de oesters en pannenkoekjes eend. Bezorgtijd: ruim 1,5 uur (maar het was ook 1 januari, wellicht dat het daarom zo lang duurde). Wel bijzonder aardige bezorger, jammer dat ik geen geld had om hem een fatsoenlijke fooi te geven.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor 8 personen combi besteld maar geen babi pangang spek erbij en de kip was nog een beetje rood op sommige plekken en koud. Helaas niet best deze keer.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakjes waren ingedeukt en gedeeltelijk kapot. Extra bestek zou fijn zijn

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De citroen kip was uitermate slecht. Taai, geen vleugje van citroen, koud en kartonnig. Aan de hond gegeven

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen nu maaltijd laten bezorgen. Kwaliteit van het eten is prima. Helaas waren de maaltijden lauw tot zelfs koud. Bedrijfsleider verleende goede service na melding.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een accurate bezorging

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben blij dat Nam Kee weer bij mij in de buurt hun lekkernijen langs brengt. Het was heerlijk. Bezorging was alleen een minuut of 20 later dan wat in bevestiging stond als bezorgtijdstip, vandaar 4 ipv 5 sterren.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, Oesters en eend met pannenkoek altijd feest, dit keer aangevuld met ossenhaas in zoetzure uiensaus, ook zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.